Når i Køber Kanin hos Stald Diness:

Kaninerne her hos Stald Diness bliver avlet til eget forbrug som Slagt, Udstilling og til andres fordel fantastiske kælekaniner

Alle Kaninerne der bliver solgt herfra er Sunde og Raske, og rolige dyr med godt sind, hvis jeg har den mindste ide om de fejler noget bliver de ikke solgt.

Ungerne vil få øremærke, vi giver også lidt overgangs foder med til den første tid.

VIGTIGT: Når ungen flytter her fra er det købers ansvar og jeg dækker ikke evt. dyrlægeregninger eller andre udgifter, der måtte komme med jeres kanin. 

 Fravænning:

Alle Kaniner her i stalden bliver fravænnet, når de er mellem 8 uger, alt efter størrelse på kaninerne, de er rejse klare omkring 8 ugers alderen.

Vores Kaniner er klar til at flytte hjemmefra omkring 8 ugers alderen, men at flytte ud og væk fra alle søskende kan godt gøre en kanin stesset, så derfor har jeg valgt og sælge mine fra 8-12 uger, alt efter størrelse :)

Reservation:

Jeg har altid førsteret til at udvælge kaninunger.
Derefter kan i får lov til at reservere en kanin unge..

Hvis du/i ser en kanin på salgssiden, som i vil købe, Skal i være velkommen til at komme og se på den, også kan i reservere den, så er i sikret netop denne kanin.

Jeg ser helst de bliver betalt kontant, men mobilepay er også en mulighed ved afhentning 

Til dem der har reservert en eller flere kaniner, hører jeg ikke fra dig/jer inden den er 12 uger, bliver den/de sat til salg igen.

Hvis du/i ønsker en kanin som der står reserveret ved, så ring eller skriv alligevel.

Priser:

Vores priser ligger på alt mellem 150 - 600 kr alt efter hvordan de små pus falder ud :)

 Farven på teksten Betyder:

Rød tekst: Hun kaniner

blå tekst: Han Kaniner

Gul tekst: Ukendt Køn

Lime tekst: Ikke klar

Brun tekst: Kaninen kan reseveres

Lilla Tekst: Kaninen er Reserveret

Grøn Tekst: Kanin er Reserveret og Depositum Betalt.

Pink: Kaninens Pris er betalt så Kaninen er 100% Solgt.

Sort: Standby eller Jeg beholder Kaninen selv.

-skulle ungen gå hen og blive syg eller dø inden for de første 14 dage erstatter jeg med en ny unge når dette er muligt eller giver pengene tilbage, men kun hvis ungen er passet rigtigt og der ikke er tale om vanrøgt eller på anden måde mistrivsel - husk på at ungen har en meget sart mave og derfor ikke tåler uanede mængder af foder og grønt - det er altid en rigtig god idé at læse en masse om det ny anskaffet dyr. 

Vi er født og bor hos en rigtig opdrætter som er medlem af Danmarks Kaninavler forening, så vi er øre tatoveret, og bliver passet rigtig godt på :)